Stödhelg för män

Välkommen

till en stödhelg för män som mist någon i suicid,

12-14 april 2019 i Norrköping.

Denna helg är för dig som definierar dig som man, är över 18 år och har mist någon genom självmord. Vi inom Riksförbundet SPES arbetar över hela landet med att stötta människor med denna livserfarenhet och erbjuder flera olika stödfunktioner. Detta är vår första rikstäckande helg särskilt för män, vi vill skapa ett forum där män kan mötas och samtala om sina upplevelser.

Start Stödhelgen inleds kl. 17.30 fredag den 12 april i hotellreceptionen Pris Kostnadsfritt (SPES-medlemskap krävs)
Boende Grand Hotel Norrköping (Tyska torget 2)  

Avslut Vi avslutar med lunch på hotellet kl 12.30 söndag 14 april
Antal platser 20 personer
Sista anmälningsdag Fredag 22 mars

Detta ingår:

Två hotellnätter inkl. frukost, luncher, middagar och fika. Föreläsning om sorg och krisreaktioner. Resa tur och retur. Övriga aktiviteter.

När du anmäler dig.

Anmälan och frågor skickas till anmalan@spes.se.

Ange Namn, personnummer, stad, telefon, mail, vem du mist, eventuellspecialkost.

Vi ställer som enda krav att du skall vara betalande SPES-medlem när du anmäler dig till denna helg, du blir det smidigt via spes.se

Övrig information

Boka din resa så snart du har möjlighet efter du har anmält dig, då finns fler resealternativ med bättre priser. Ta med dina kvitton för resa tur och retur till Norrköping samt ett bankkontonummer, så betalar vi tillbaka pengarna till ditt konto inom kort efter helgen. När du anmäler dig sköter vi bokning av mat, hotell osv. Resa är det enda du behöver ordna med själv.

Ett mer detaljerat schema för helgen kommer att skickas ut till anmälda deltagare. Programmet kommer bland annat innehålla en föreläsning med Göran Gyllenswärd om sorg och krisreaktioner hos män. Han har som psykolog mångårig erfarenhet av att arbeta med människor i kris och sorg. Vi kommer även ha andra gemensamma aktiviteter som måltider, bowling, samtalsaktiviteter med mera. Syftet med helgen är att vi skall umgås och ha det bra tillsammans och man deltar på det man själv kan, orkar och vill. Vi som arrangerar denna stödhelg är män med egen erfarenhet av att ha mist anhörig i suicid och/eller mångårigt engagemang inom Riksförbundet SPES.

Hjärtligt välkomna önskar: Marcus, Björn, Tom och Wolfgang.